31 mei 2012

Feest geven bij de Trol

Info van onze Huistrol

Heeft u iets te vieren?
Bij eetcafe-zaal de Trol kan men feesten vanaf 5 personen tot maximaal 200 personen.
Ieder feest moet overeenkomen met de wensen van de gastheer/gastvrouw, en vraagt altijd een persoonlijke voorbereiding. (aankleding-muzieksoort-buffet) De mogelijkheden bij de Trol zijn ontelbaar (zie verder de site) en kan zowel actief als passief zijn. Bij de Trol heeft men bovendien de keuze of alleen het cafe (gesloten voor derde bij voldoende mensen) of de zaal. Wij hebben tevens de mogelijkheid, door verwijdering van de tussenwand, van het cafe en zaal een ruimte te maken. Wij hebben dan de beschikking over 5 biertaps. De muziek bij de Trol is altijd gratis, wilt u echter een DJ, dan kunnen wij u hierbij adviseren. Zoals u ziet zijn de mogelijkheden bij EETCAFE - ZAAL de TROL ontelbaar.

Tevens willen wij u erop attenderen dat het parkeren van uw auto bij de Trol geen probleem is, binnen Lennisheuvel rond de Trol kan men geheel kostenloos parkeren en er is voldoende ruimte voor iedereen.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of blader door de site voor andere informatie over cafe/zaal de Trol. Wilt u nadere informatie stuur dan een e-mail naar trol-boxtel@telfort.nl

Hopend dat onze huistrol u voldoende heeft geinformeerd.....................................

Eetcafe-Zaal de Trol
Lennisheuvel 57
5281 LD Lennisheuvel (Gem. Boxtel)
telefoon: 0411-685988

1 opmerking:

klaas zei

Wat leuk zeg. Ik wil al een lange tijd een feest geven, alleen zit erg te twijfelen waar.